מתכון אקסקלוסיבי: הכל תחת פטריה אחת
מירי זורגר No Comments on מתכון אקסקלוסיבי: הכל תחת פטריה אחתהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
קוקטייל פטריות מוקפצות על מחית תפוחי אדמה:
מצרכים:
1 סלסילת פטריות שמפיניון.
1 סלסילת פטריות פורטובלו.
1 סלסילת פטריות ירדן.
1 סלסילת פטריות שיטאקה.
3 בצלים.
2 שיני שום כתושות.
6 בצלים ירוקים.
100 גרם פסטרמה שווארמה.
3 כפות רוטב סויה,
מלח.
פלפל שחור גרוס טרי.
למחית תפוחי האדמה:
4 תפוחי אדמה.
1 בצל.
30 גרם מרגרינה.
לקישוט:
1 כוס עירית חתוכה.
אופן ההכנה:
קוצצים את כל סוגי הפטריות גס. קוצצים את הבצלים לקוביות. קוצצים את הפסטרמה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
מטגנים את כל סוגי הפטריות בנפרד ומעבירים לכלי. מטגנים את הפסטרמה ואת הבצלים, כל אחד בנפרד עד להשחמה.
מאחדים את כל המרכיבים המטוגנים, מתבלים וממשיכים לטגן למשך 5 דקות נוספות. מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים.
המחית:
מבשלים את תפוחי האדמה עם קליפה. לאחר הבישול מורידים את הקליפה, קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים את הבצל המטוגן, המרגרינה, המלח והפלפל ומערבבים.
מגישים את המחית בכלי קטן, עליה מוזגים מהקוקטייל ומקשטים בעירית.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.